Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 жовтня 2020 року 09:25

Відбулося позачергове засідання виконкому

15 жовтня на засіданні виконавчого комітету Пирятинської міської ради схвалено проєкт рішення „Про внесення змін до бюджету  Пирятинської міської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік“.

Змінами передбачається розподіл коштів у сумі 174, 767 тис. грн. А саме придбання мультимедійного проектору для інклюзивно-ресурсного центру, автономної акустичної системи для Олександрівського сільського клубу, облаштування заїзду на вулицю Визволення з Ярмаркової. Заплановано надання одноразової матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов сім’ям загиблих учасників АТО та придбання засобів індивідуального захисту, у зв’язку із забезпеченням протиепідеміологічних заходів під час проведення виборів у період карантину на території Пирятинської міської ОТГ.

Зміни до бюджету Пирятинської громади вносяться й у зв’язку з перерозподілом планових призначень. Такі зміни дадуть змогу здійснити оплату видатків на придбання волейбольно-тенісного стенду для Пирятинської ДЮСШ, придбати сценічні костюми в Калиновомостівський сільський будинок культури, зміцнити матеріально-технічну базу краєзнавчого музею, здійснити оплату по проєкту Громадського бюджету про Створення шкільного радіовузла як інформаційного центру школи „Голос ліцею‘‘ та реалізувати проектну пропозицію Громадського бюджету „Успішні діти-успішне місто‘‘.

Остаточне рішення щодо змін у бюджеті буде прийнято депутатами міської ради на засіданні сесії, 20 жовтня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua