Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 жовтня 2020 року 10:11

Із засідання освітянської комісії

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії, 12 жовтня працювала постійна комісія міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. На розгляд винесено 9 питань.

Комісія рекомендувала внести зміни до Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік, спрямувавши на надання одноразової матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов сім’ї загиблого учасника антитерористичної операції 60,0 тис.грн.

Члени комісії погодили кандидатуру Сергія Зайченка на посаду директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району та персональний склад Піклувальної ради Опорного закладу Пирятинської зш І-ІІІ ступенів №6.

Далі депутати ознайомилися із змінами, які пропонується внести до Положення з надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Пирятинської ОТГ та Програми культурно-мистецьких заходів на 2020 рік. Рекомендували винести ці питання на розгляд бюджетної комісії та сесії міської ради.

Розглянуто проєкт рішення про припинення юридичної особи - Олександрівський заклад дошкільної освіти „Ромашка“ Пирятинської міської ради в результаті реорганізації шляхом приєднання до Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6. Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Володимир Романенко повідомив, що це питання виносилося на обговорення та було підтримано жителями села.

Також розглянуто ряд звернень від пирятинців, зокрема, щодо освітлення стадіону «Ювілейний».  Після тривалого обговорення рекомендовано відділу  містобудування,   архітектури та  житлово-комунального господарства виконкому міської ради напрацювати пропозиції щодо вирішення порушеного питання та винести на розгляд профільної комісії.

Також обговорено питання про можливість підключення гарячої води у закладах загальної середньої освіти. В Опорному закладі Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, Олександрівській загальноосвітній школі І ступеня та Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 встановлено бойлери перед харчоблоками та планується встановлення їх і у туалетних кімнатах. У цих закладах проблем з гарячою водою для миття рук учнів немає. Рекомендовано керівництву Пирятинського ліцею спільно з спеціалістами відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради надати пропозиції щодо встановлення бойлера в закладі.

Комісія обговорила питання благоустрою дитячого майданчика по вулиці Гоголя. Міський голова Олексій Рябоконь зазначив, що всі майданчики в місті облаштовуються із залученням мешканців. Тобто міська рада придбає елементи дитячого майданчика, а жителі цього мікрорайону готують основу для його встановлення. Депутат Микола Бурий повідомив, що вже цими вихідними мешканці зберуться для прибирання бур’янів та каміння на дитячому майданчику. Рекомендовано відділу  містобудування,   архітектури та  житлово-комунального господарства виконкому міської ради напрацювати пропозиції щодо облаштування тротуару по вул.Гоголя, біля дитячого майданчика.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua