Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 жовтня 2020 року 19:30

Підготовка до сесії

13 жовтня відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Депутати опрацювали 10 питань порядку денного.

Рекомендовано винести на затвердження сесії питання про прийняття майна із спільної власності територіальних громад Пирятинського району у комунальну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, в особі Пирятинської міської ради, зокрема - майнового комплексу центральної районної лікарні та юридичної особи - комунального підприємства „Пирятинська центральна районна лікарня“ Пирятинської районної ради. 

Також комісія розглянула ряд питань щодо внесення змін до програм міської ради, зокрема Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік. Змінами передбачено асфальтування заїзду з вулиці Ярмаркова на вулицю Визволення біля ЗДО „Червона Шапочка‘‘. Крім того, депутати підтримали пропозицію міського голови, яка днем раніше обговорювалася на засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту, щодо облаштування тротуару біля дитячого майданчика по вул. Гоголя. Внесли до проєкту Програми ще ряд заходів: частковий ремонт дорожнього покриття по пров.Хорольський та поточний ремонт частини тротуару по вул.Набережна.

Директор КП „Каштан‘‘ Валентин Шокало порушив питання щодо придбання пилососу для збирання листя та рослинних рештків. Комісія  підтримала клопотання керівника підприємства та рекомендувала розробити проєкт рішення щодо внесення змін до Програми зміцнення матеріально-техічної бази комунального підприємства „Каштан‘‘ на 2020 рік та подати його на розгляд сесії міської ради. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua