Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 жовтня 2020 року 17:59

Напередодні Дня захисника України вітали військовослужбовців

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди святкування Дня захисника України. В заходах взяли участь керівники міста та району, військовослужбовці, волонтери та всі, хто мав бажання привітати захисників України зі святом.

Вітальні слова з нагоди свята пролунали від міського голови Олексія Рябоконя. Грамотами Пирятинської міської ради нагородив військовослужбовців за сумління виконання обов’язків та захист територіальної цілісності України. Побажав мирного неба над головою та міцного здоров’я. Згадав тих, хто ціною власного життя, відстоював кордони рідної держави.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців.

З нагоди Дня захисника України біля культурно-громадського центру оформлено експозиції Пирятинської публічної бібліотеки та краєзнавчого музею.

Вручено подяки та грамоти військовослужбовцям, громадянам з активною життєвою позицією, активним та небайдужим установам, які постійно підтримують учасників бойових дій.

Яке ж свято без концертної програми, тож, з нагоди Дня захисника України лунали пісні, звучала духова музика. Вихованці хореографічного колективу „Флеш‘‘ подарували шквал емоцій чуттєвим танцем.

Вітаємо захисників України, нашої громади зі святом. Нехай Присвята Богородиця вас оберігає.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua