Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 жовтня 2020 року 15:33

Реалізовано проєкт громадського бюджету „Лазертаг – гра для справжніх патріотів“

Основним завданням гри є національно-патріотичне і військово-спортивне виховання дітей та молоді Пирятинської міської об'єднаної територіальної громади, зміцнення їх здоров’я, формування моральних та фізичних якостей  майбутніх захисників Батьківщини. Лазертаг розвиває громадянські якості та патріотизм, готовність не лише юнаків, а й дівчат Пирятинської міської об'єднаної територіальної громади за будь-яких умов захищати територіальну цілісність та незалежність України.

Таким чином, шляхом проведення спеціалізованих навчань та змагань з використанням високотехнологічної військово-спортивної гри „Лазертаг“ в реальному часі та просторі молодь нашої громади здобуває необхідні навички та вміння.

,,Лазертаг“ – гра, основою якої є використання лазерних автоматів, що вражають ,,ціль“ лазерним променем. Гравці надягають спеціальні пов’язки і накидки з мішенями та датчиками, які фіксують попадання і передають їх в центр збору інформації.

Авторами проєкту Громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської ОТГ є Олег Солонський, учасник антитерористичної операції, депутат міської ради, та Юлія Кабушка, директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В рамках реалізації проєкту Громадського бюджету було придбано 6 комплектів для гри „Лазертаг‘‘, контрольна точка Смарт, Wi-fi роутер та пульт Смарт.

На початку жовтня на о. Масальський, з метою набуття практичних навичок, відбулося пробне навчання для вчителів предмету ,,Захист Вітчизни“, яке провів Олег Солонський. Пробні заняття для учнів старших класів закладів загальної середньої освіти Пирятинської ОТГ розпочалися з 12 жовтня. Координатором реалізації 2 етапу проєкту громадського бюджету, а саме організацією та плануванням ігрових занять, є відділ освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua