Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 жовтня 2020 року 14:55

ЦНАП ОФОРМЛЯЄ ОДНОРАЗОВУ НАТУРАЛЬНУ ДОПОМОГУ „ПАКУНОК МАЛЮКА“

З 1 вересня 2020 року Міністерством соціальної політики розпочато реалізацію пілотного проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка“ відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744.

Для отримання грошової компенсації на придбання речей для немовлят молодим батькам необхідно звернутися до ЦНАП та замовити послугу „Призначення грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка“. 

Батьки, які отримали кошти на соціальні картки, можуть придбати дитячі товари в закладах торгівлі, у тому числі через інтернет-магазини, що приєдналися до реалізації пілотного проєкту.  Детальний Реєстр закладів торгівлі розміщено на офіційному вебсайті Мінсоцполітики. Реєстр постійно оновлюється та поповнюється новими точками продажу дитячих товарів.

 

Додатково інформуємо! 

  • Розмір грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка“ становить 5 тис. гривень. 
  • Звернутися за послугою необхідно протягом року з дня народження дитини.
  • Подати заяву до ЦНАП може як мати, так і батько дитини. При цьому, якщо мати змінила прізвище, необхідно звернутися в податкову інспекцію за отриманням довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.
  • Кошти треба використати протягом року з дня відкриття карткового рахунку.
  • Виплата грошової компенсації проводиться на спеціальний рахунок отримувача, відкритий в акціонерному товаристві комерційний банк „ПриватБанк“.
  • Послуга надається за умови не отримання пакунку малюка в натуральному вигляді.
  • Грошова компенсація є одноразовою виплатою на кожну новонароджену дитину для придбання   дитячих товарів ( засобів догляду за дітьми та дитячих засобів гігієни, зокрема підгузків, серветок;   дитячого одягу та взуття;   дитячого харчування;   дитячого посуду;  дитячих іграшок;   текстилю для дітей, у тому числі рушників, ковдр)   та товарів для породіллі  (прокладок для лактації;   прокладок післяпологових)

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua