Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 жовтня 2020 року 14:15

„Батьківське серце‘‘ отримали сини та внуки загиблих військовослужбовців

09 жовтня біля Пирятинського краєзнавчого музею сім’ям загиблих учасників АТО Пирятинської ОТГ вручено кулони „батьківське серце‘‘.

Представники Полтавської громадської організації „Сімей загиблих учасників бойових дій Полтавщини‘‘, відвідали Пирятин, аби передати пам’ятні маленькі серця дітям та онукам героїв, що віддали своє життя, захищаючи цілісність держави та мир у домівках кожного з нас.

Член громадської організації, мати загиблого військовослужбовця Наталія Чепіга звернулася до присутніх – пам’ятати подвиг хлопців, які боронили нашу землю. Додала, що ці серця будуть оберегом від зла та горя.

„Шана всім тим, хто долучається до збереження пам’яті про загиблих‘‘, з такими словами до присутніх звернувся міський голова Олексій Рябоконь. Зазначив, що необхідно зараз створювати належні умови, аби пам’ять про героїзм загиблих тривала десятками років. Одним із місць сховища пам’яті і є музей. Саме в Пирятинському краєзнавчому музеї будуть зберігатися матеріали та інформація, які засвідчуватимуть подвиг військових.

Галина Конопльова, дружина загиблого учасника АТО, Героя України, Андрія Конопльова передала особисті речі чоловіка в експозицію музею.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять хлопців, що ціною власного життя захистили свій дім, свою громаду, свою Батьківщину.

Вічна пам’ять героям, а родинам загиблих - сили та здоров’я. Пам’ять живе...

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua