Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 жовтня 2020 року 16:15

Позашкільна освіта - популярна в Пирятинській ОТГ

У 2020-2021 навчальному році в Пирятинському Центрі дитячої та юнацької творчості працює 17 гуртків  за найменуванням (26 гурткових груп), в яких навчається 474 вихованці.

Роботою гуртків керують 11 педагогічних  працівників (9 основних працівників та 2 сумісники), із них  9 мають повну вищу освіту та 2 базову вищу освіту.

Педагогічна проблема над якою працює колектив ЦДЮТ «Розвиток творчої особистості в процесі гурткової роботи в ЦДЮТ».

Гурткова робота в дитячих творчих колективах проводиться згідно навчальних програм, рекомендованих Міністерством освіти і науки України, по двох рівнях – початковому (15 груп) та основному (11 груп).

Працюючи над поставленою педагогічною проблемою, заняття в гуртках педагоги здійснюють диференційовано (відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів, здібностей вихованців, з урахуванням їх віку, психофізичних особливостей, стану здоров`я) та з використанням різноманітних форм роботи. 

Гуртки працюють за програмами, затвердженими та рекомендованими МОН України.

Педагогами закладу проводиться пошук, розвиток та підтримка здібних, талановитих дітей. З обдарованими вихованцями здійснюється  індивідуальна робота.

У 2020 році стипендіатами міської ради стали вихованка гуртка «Вовняна майстерня» Миленко Валерія, переможець Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» та вихованка гуртка «Паперова казка» Бусло Олена, переможець обласної виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Яскравими зірками закладу є колективи:

  • Хореографічний колектив «СТЕНЕТ», якому в березні цього року присвоєно звання «Зразковий художній колектив».
  • Команда «Щасливе життя» – неодноразовий переможець Всеукраїнського конкурсу «Молодь обирає здоров’я».
  • Команда «КіПіШ» –  лауреати конкурсу «ГуморFEST».
  • Театральний колектив «Золотий ключик», вокальний гурток «Мелос»  – активні учасники конкурсів та найрізноманітніших заходів. 

Вихованці та педагоги закладу взяли участь у 13  заходах міського  рівня.

Всього досягнень – 30:  І місць – 17; ІІ місць –8; ІІІ місць – 5.

Взяли участь у 23 заходах обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів. Всього  досягнень –  41:  Гран-Прі – 1; І місць – 9; ІІ місць – 15; ІІІ місць – 10; за участь –2; за творчий підхід – 3; лауреат - 1.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua