Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 жовтня 2020 року 19:52

Змістовні вихідні Пирятинської публічної бібліотеки

3-го жовтня бібліотекарі Пирятинської публічної бібліотеки на подвір’ї біля книгозбірні облаштували «Осінню альтанку з книгою». Перехожі мали змогу ознайомитися з новими книгами, якими поповнився бібліотечний фонд.

Також відбулася вікторина, присвячена Всеукраїнському Дню бібліотек. В ній взяли участь члени клубу «Логос» та всі бажаючі. Учасники активно відповідали на запитання вікторини.

А після вуличної акції в приміщенні бібліотеки зібралися члени клубу «Логос». На захід було запрошено  фахівця з екологічної освіти Національного природного парку «Пирятинський»,  Анастасію Олексенко. Природознавець цікаво та змістовно розповіла про екологію річки Удай та доповнила свою розповідь відео-презентацією.

Члени клубу жваво обговорювали актуальне питання сьогодення.

Крім цього, обговорено нещодавно презентовану  книгу «На семи вітрах. Вірші мого міста». Голова клубу, упорядник книги та один із авторів, Руслан Поїденчук  зачитав свої вірші та вірші інших авторів, які опубліковано в  книзі.

Присутні слухали із задоволенням та цікавилися, що надихнуло автора на написання віршів. Закінчилося засідання клубу чаюванням з тортом, цукерками та печивом і щирою бесідою.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua