Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 жовтня 2020 року 11:34

День міської ради у Калиновомостовському старостаті

Сьогодні відбувся День міської ради у Калиновомостовському старостаті. Фахівці міської ради попрацювали з населенням із соціальних питань. З метою доцільного використання коштів, які передбачені державою, як допомога при народженні дитини, спеціалісти Центру  соціальних служб сім’ї, дітей та молоді здійснили обхід сімей.  Працівники Центру зайнятості також перевіряли рівень безробіття на селі. Виявили 12 безробітних жителів Калиновомостівського старостату. 

За участі заступника міського голови Людмили Безушко, спеціалістів Пирятинської міської ради та представників старостату відбулася робоча нарада. Обговорено питання культурної сфери щодо потреби в сценічних костюмах. Це дасть змогу залучати молодь села до культурних заходів. До речі, 4 жовтня, у неділю, жителів села Замостище чекає святкова програма з нагоди відзначення Дня села.

Також обговорено питання щодо масової вирубки лісу на території старостату. Тому дано доручення відповідним спеціалістам запросити на чергове засідання виконкому директора Державного підприємства „Пирятинське лісове господарство‘‘ для інформування плану вирубки та висадки дерев на території Пирятинської міської ОТГ.

Крім цього, здійснено особистий прийом громадян. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua