Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 жовтня 2020 року 08:13

Відбувся тренінг на тему туризму

Тренінг для малого, середнього бізнесу, працівників органів місцевого самоврядування та громади було організовано Пирятинською міською радою 30 вересня в Культурно-громадському центрі. Тема тренінгу «Розвиток туристичної інфраструктури – від планування до створення та промоції».

Відкрив захід виступ міського голови Олексія Рябоконя, який окреслив роботу міської ради в галузі туризму та поділився досвідом створення національного парку на території Пирятинщини. Олена Гуленко, начальник відділу культури і туризму, познайомила учасників тренінгу із Сергієм Підмогильним, експертом з туризму. Протягом п’яти годин присутні не лише ознайомилися з презентацією, законспектували найважливіше, а й ставили безліч питань та розповідали про власні території. Так учасники з Олександрівки обговорили можливості промоції заповідника Пологи, представники Замостища цікавилися, чи можливо організувати сплав на байдарках через їхній населений пункт. Олена Біла, що приїхала на тренінг з села Яцини, презентувала відео власного господарства, де є коні, ослик та інші тварини, поспілкувалася з тренером про шляхи розвитку зеленої садиби та іпотерапії в Яцинах.

Для туристичних менеджерів були цікавими теми «Моніторинг туристичного руху, збір та аналіз даних для менеджменту туристичної інфраструктури», «Як досягти сталості: догляд, утримання і подальший розвиток мережі туристичних шляхів».

Продовжили бесіду за кавою та домовилися про подальшу співпрацю, адже сфера туризму є одним із важливих векторів розвитку Пирятинської громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua