Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 вересня 2020 року 16:50

Вітаємо працівників бібліотек

29 вересня, на передодні Всеукраїнського дня бібліотек, бібліотекарі Пирятинської міської ОТГ отримували святкові вітання.

Міський голова Олексій Рябоконь та начальник відділу культури та туризму Олена Гуленко привітали працівників бібліотек із професійним святом. Подякували за креативні ідеї та любов до книг, яку передають користувачам.

Відзначили кращих грамотами Пирятинської міської ради. Так, за  вагомий особистий внесок у розвиток сфери культури Пирятинської міської ОТГ, активну сумлінну та креативну працю та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек нагороджено директора Пирятинської публічної бібліотеки Юлію Бойко, бібліотекаря Опорного закладу Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 Надію Бугай, бібліотекаря Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Людмилу Курочку, бібліотекаря ІІ категорії відділу обслуговування дітей  Пирятинської публічної бібліотеки Тетяну Скорину та бібліотекаря І категорії відділу комплектування та обробки літератури Пирятинської публічної бібліотеки Юлію Чепурну.

За постійну підтримку бібліотечної справи на території Пирятинської міської ОТГ Юлія Бойко вручила подяку Пирятинській міській раді, депутатському корпусу та виконкому в особі генератора ідей міському голові Олексію Рябоконю. Саме після передачі у комунальну власність Пирятинській ОТГ публічна бібліотека розпочала оновлювати книжковий фонд, а для відвідувачів та бібліотекарів створюються комфортні умови.

Також біблотекарів Пирятинської громади привітала директор Культурно-громадського центру Лідія Прокопенко. Вона передала публічній бібліотеці 32 книги із сімейної колекції.

Святковий настрій працівникам бібліотечної справи дарували вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, артисти Пирятинського КГЦ, колеги із Калинового Мосту та Олександрівки, хореографічних колективів „Вітамін‘‘, і „Флеш‘‘.

Вітаємо бібліотекарів Пирятинської ОТГ зі святом! Творчої наснаги та вдячних користувачів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua