Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 вересня 2020 року 12:14

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

24 вересня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради. На якому розглянуто три питання порядку денного.

Начальник Пирятинського районного сектору головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Юрій Клименко  проінформував присутніх про стан ліквідації пожежі, яка виникла внаслідок загорання торф’яників біля села Калинів Міст. Зазначив, що на пожежі працює два бульдозера та два трактора.  На сьогодні є потреба в паливно-мастильних матеріалах. Попередньо вже на гасіння пожежі виділено 1160 л дизпалива. Комісія вирішили додатково виділити із місцевого матеріального резерву Пирятинської міської ради на ліквідацію торф'яної пожежі дизельне паливо номіналом 609 л на роботу двох бульдозерів.

Також розглянуто питання епідемічної ситуації на території Пирятинської громади. Тетяна Іванченко, медичний директор КП „Пирятинська ЦРЛ“ розповіла про стан захворюваності на Covid-19 на території району та ознайомила з алгоритмом дій медичних працівників у разі підтвердження в пацієнта захворювання на коронавірус.

Наостанок члени комісії обговорили звернення Полтавської обласної федерації Кіокушин карате про надання дозволу на проведення 3 жовтня у Пирятині дитячого турніру з Кіокушин карате.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua