Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 вересня 2020 року 16:38

Міський голова привітав працівників дошкілля

На передодні свята, Дня дошкілля, яке відзначатиметься 27 вересня міський голова Олексій Рябоконь, начальник та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради привітали педагогів з професійним святом.

За високий професіоналізм, відповідальне відношення до виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня дошкілля грамотами Пирятинської міської ради нагородив міський голова Олексій Рябоконь колективи дитячих садочків Пирятинської міської ОТГ. Відзначив творчий підхід та чуйність у вихованні дітей. Зазначив, що саме з дошкільної освіти починає формуватися людина, як особистість. Подякував за сумлінну працю та щиру любов до дітей. Побажав здоров’я та творчої наснаги.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди свята начальник відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради Володимир Романенко вручив грамоти педагогам та працівникам дитячих садочків. Привітав з подвійним святом, адже наступного тижня працівники дошкілля відзначатимуть День працівників освіти. Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Людмила Зібницька привітала колег зі святом та презентувала нагороди вихованцям дошкільних закладів. Адже у талановитих та креативних педагогів – талановиті й вихованці. У конкурсі малюнків „Я за чисте місто‘‘ Арсеній Севідов, вихованець ЗДО „Ромашка‘‘ в номінації графіка посів І місце, ІІ місце у вихованця ЗДО „Берізка‘‘ Михайла Барабаша, ІІІ – у вихованки ЗДО „Сонечко‘‘ Дар’ї Мельник. У номінації живопис І місце посіла вихованка ЗДО „Червона Шапочка‘‘ Катерина Кожевнікова, ІІІ – вихованка ЗДО „Сонечко‘‘ Аліса Рибіцька.

Дітей нагороджено грамотами та вручено пам’ятні подарунки.

Зазначимо, що Пирятинська міська рада створює всі необхідні умови у дошкільних закладах ОТГ, аби наше майбутнє  - діти зростали та виховувалися у гідних умовах, а працівники дошкілля працювали в комфорті та із задоволенням.

Щиро вітаємо працівників дошкілля із професійним святом! Злагоди та розуміння у родинах та усмішок на обличчі!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua