Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 вересня 2020 року 11:33

Відбулося засідання виконкому

23 вересня на засіданні виконкому міської ради розглянули 17 питань.

Прийнято рішення дозволити проведення Всеукраїнських змагань „Першість клубу скандинавської ходи LifeHappy‘‘ в Пирятині. Минулого року такі змагання відбувалися в Києві і пирятинські спортсмени отримали честь приймати Першість клубу в рідному місті. У зв’язку з карантинними обмеженнями, змагання відбудуться з дотриманням протиепідеміологічних вимог Головного санітарного лікаря України.

Також члени виконкому підтримали проєкт рішення щодо доповнення переліку адміністративних послугще трьома. Відтепер у Пирятинському ЦНАПі можна отримати 200 послуг. Це одна з найбільших кількостей адміністративних послуг, які надають ЦНАПи в Україні. На цьому наголосив міський голова Олексій Рябоконь.

Сьогодні погодили штатні розписи опорних закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради та схвалили проєкт рішення „Про внесення змін до бюджету Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік‘‘.

Про підсумки роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського року за 3 роки проінформував керівник закладу Сергій Зайченко. Зазначив, що основними завданнями на 2021 рік для роботи центру є облаштування пандусу до відділення стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання, перенесення пральні до основного корпусу відділення та покращення надання населенню послуг соціальної реабілітації.

Крім того, розглянуто ряд питань соціального захисту та житлово-комунального господарства.

Обговорили болюче для всієї громади та жителів Пирятинського району питання щодо передачі майна Пирятинської районної ради у комунальну власність Пирятинської міської ОТГ. Члени виконкому дійшли до спільного висновку – вимагати від керівництва двох медичних закладів повного фінансового незалежного аудиту.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua