Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 вересня 2020 року 13:10

Із засідання земельної комісії

22 вересня в Центрі громадського діалогу працювала постійна комісія міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Комісія розглянула зміни до Програми з охорони навколишнього природного середовища на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на період 2019-2020 років. Сесії міської ради рекомендовано дофінансувати Програму у сумі 665,0 тис.грн для придбання сміттєвоза із заднім навантаженням. Попередньо на цей захід вже виділено  1325,0 тис.грн. Спецтехніку буде придбано за рахунок співфінансування  з обласного бюджету та бюджету ОТГ.

Також комісія рекомендувала винести на розгляд чергової сесії проєкти рішень про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м.Пирятин, Полтавської області та про проведення земельних торгів у формі аукціону (аукціон).

Депутати підтримали розроблення технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки, на якій розташоване кладовище по вул.Київська. Попередньо комісія з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва схвалила виділення коштів для облаштування воріт на цьому цвинтарі.

Далі члени комісії розглянули та рекомендували винести на розгляд та затвердження сесії низку питань, які стосувалися затвердження технічних документацій із землеустрою, надання дозволів на виготовлення технічних документацій та розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства тощо.

Наостанок депутати обговорили стан виконання рекомендацій постійної комісії, даних на попередніх засіданнях.

Всього комісією розглянуто 38 питань порядку денного, з яких 2 повернуто на доопрацювання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua