Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 вересня 2020 року 12:53

День міста відзначаємо оригінальними заходами

Рідний Пирятин, продовжуємо вітати тебе з іменинами! Та проводимо заходи з нагоди Дня визволення міста та дня заснування. І хоч ніхто й не знає точної дати, та вже хорошою традицією стало вітати Пирятин та жителів міста у ці вересневі дні.

Безкоштовні заняття йогою та скандинавською ходою відбулися на стадіоні «Ювілейний» з нагоди Дня міста. Дякуємо приватним тренерам, що відгукнулися на ідею відділу культури і туризму та організували незабутні години для всіх бажаючих. Тренінг з йоги провела Віра Докучаєва. Зібралося до 10 пирятинців, які із задоволенням, хоча й не без зусиль вивчили нові асани, відволіклися від щоденних клопотів та дізналися більше про таємничу східну філософію.

Наступного дня зібралися охочі спробувати себе в скандинавській ході. Тренування провели інструктори Світлана Горб, Світлана Німець та Анастасія Олексенко. Серед новачків, які прийшли за оголошеннями, є ті, хто планував розпочати тренування, але все ніяк не наважувався. Приємно, що наша ініціатива стала корисною для громади, а особливо, що тренери пішли назустріч цій ідеї.

Ще одним цікавим та незвичним заходом стала онлайн виставка домашніх улюбленців. Виставка-конкурс дала можливість трьом тваринкам та їхнім господарям виграти призи від Пирятинської міської ради. Усього більше 50 котиків, песиків, равликів, хом’ячків та навіть каченят взяло участь у виставці. Світлини всіх красунчиків було розміщено на сторінці відділу культури і туризму міської ради. Переможцями за найбільшою кількість «вподобайок» під фото визнано:

І місце - кицька МОЛЛІ, власник Максим Шкарупа (232 лайки)

ІІ місце - хом'ячок ОСЯ, власник Паша Коломієць (212 лайків)

ІІІ місце - собака ДЖЕССІ, власниця Аня Солонська (187 лайків).

Діти отримали подарунки та презентаційну продукцію Пирятинської міської ради. Слідкуйте за нашими конкурсами – та вигравайте разом з нами!

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua