Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 травня 2016 року 16:10

Відбувся ІІ фестиваль авторської пісні, присвячений пам’яті Володимира Прокопенка

Вже третю весну зустрічають шанувальники пісні та духовності без Володимира Прокопенка. З метою вшанування його пам’яті, популяризації авторської пісні, розвитку самодіяльної композиторської діяльності району 14 травня в районному Будинку культури відбувся ІІ фестиваль авторської пісні. Далеке і близьке злилися воєдино після вступних слів ведучої – Лідії Прокопенко, яка, не розмінявши пам’ять на дрібне, у щирій усмішці, вгамувавши щем душі, створила дружню та теплу атмосферу фестивалю.

Вже традиційно розпочав дійство родинний дует у складі Анастасії та Марини Коваленків районного Будинку культури піснею „Володимиру Григоровичу Прокопенку присвячується“. Власні твори виконували фольклорні колективи „Пісенне джерело“ з Олександрівки та „Молодички“ з Сасинівки, пісню на слова свого односельця виконав Анатолій Горб з Теплівки, порадували своїми новими творчими доробками хлопці з гурту „Козін і друзі“, пісні на слова і музику Володимира Луценка виконали Діана Біліченко та вокальний дует у складі Володимира Луценка і Сергія Козіна, власні поетичні рядки читали Олексій Савельєв та Ольга Гурба. Порадували своїми виступами гості з Лубенського району – квартет „Гілея“.

Згадали про ще одну тяжку втрату – трагічну смерть керівника зразкового аматорського хореографічного колективу „Стиль“ Пирятинської школи естетичного виховання Наталію Шульженко. Пісню „Ти – королева танцю“, присвячену пам’яті Наталії написала молода авторка Анастасія Коваленко та разом зі своєю мамою її виконала. А учасники хореографічного колективу виконали останню хореографічну постановку Наталії Вікторівни „Нове покоління“.

Учасників фестивалю від міської громади щиро привітав міський голова Олексій Рябоконь та нагадав хороші слова про Володимира Григоровича, як про давнього вірного друга, відповідального колегу, творчу, неординарну особистість. До привітань учасників фестивалю долучилися заступник голови райдержадміністрації Ольга Яременко та заступник голови районної ради Олексій Гусак і вручили Свідоцтва учасників фестивалю та подарунки на згадку.

Завершився фестивалю піснею у виконанні автора Володимира Луценка, яку виконував на своєму ювілеї Володимир Прокопенко.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua