Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 вересня 2020 року 08:35

З Днем міста!

Шановні жителі Пирятинської ОТГ та гості міста!

Щиро вітаю вас з Днем міста та з 77-ю річницею визволення Пирятина від нацистських загарбників! Цього року ми святкуємо 866-у річницю з часу заснування славного міста над Удаєм. У цей день кожен відчуває себе частиною великої пирятинської родини, бо Пирятин – наш спільний дім, найрідніший та найдорожчий куточок на землі, маленька Батьківщина, яка займає особливе місце у серцях кожного з нас.

Сьогодні Пирятин – центр спроможної об’єднаної громади, який продовжує впевнено розвиватися, бере активну участь у програмах і грантах. Реалізує найсміливіші проєкти. Розширює можливості в наданні адміністративних, освітніх, культурних та комунальних послуг. Всі досягнення, надбання та здобутки, якими багате наше місто, складаються з щоденної наполегливої праці, досвіду, знань і талантів всіх нас – жителів Пирятинської ОТГ.

Дякую всім пирятинцям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, тим хто пройшов голод та війну і залишилися патріотами малої Батьківщини та змогли відбудувати Пирятин в післявоєнні роки. Сьогодні наш з вами обов’язок не підвести тих, хто віддав своє життя за свободу Пирятина та спільними зусиллями створити гідне місто: сучасне, комфортне, безпечне для майбутніх поколінь, аби вони гордо носили імення: „пирятинець“!

Бажаю міцного здоров’я всім нам, миру, злагоди в родинах, мудрості і натхнення у справах, нових звершень на благо нашої громади!

 

Міський голова                                                      Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua