Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 травня 2016 року 19:39

Затверджено План соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік

13 травня відбулася дев’ята позачергова сесія Пирятинської міської ради. Депутати затвердили План соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, в якому визначені цілі та пріоритети, завдання та заходи щодо створення позитивного іміджу міської об’єднаної територіальної громади, модернізації та розвитку інфраструктури громади, забезпечення високої якості життя громадян. Відповідно до цього Плану спеціалісти виконкому міської ради вже готують  заявки на проекти, які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, для подання Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України.

Крім того, затверджено міську цільову Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2016 рік, яка фінансуватиметься з обласного і міського бюджетів. Понад 130 дітей матимуть можливість цікаво і змістовно відпочити в оздоровчих таборах Полтавської області.

Наступними рішеннями внесено зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік, встановлено норматив відрахування комунальними підприємствами міської ради частини чистого прибутку (доходу) до загального фонду міського бюджету. Прийнято у комунальну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади житловий будинок по провулку Поштовому та дві службові квартири в будинку № 14А по вулиці Проїзній. Прийнято рішення про коригування робочого проекту по об’єкту будівництва полігона твердих побутових відходів для м. Пирятин Полтавської області на місці існуючого невпорядкованого сміттєзвалища.

Рішеннями сесії затверджено Положення про Центр надання адміністративних послуг та Регламент Центру надання адміністративних послуг, внесено зміни до Статутів комунального підприємства роздрібної торгівлі „Райдуга“ та дошкільного навчального закладу „Червона шапочка“. Прийнято низку рішень з питань регулювання земельних відносин.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua