Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 вересня 2020 року 08:36

Міський голова прозвітував перед громадою

Відповідно до пунктів 6,7 статті 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ при здійсненні наданих повноважень міський голова є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед територіальною громадою та не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед  громадою.

Передував звітові за термін каденції обов’язковий щорічний звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчим комітетом Пирятинської міської ради.

Також на початку календарного року відбувся звіт про роботу виконавчих органів Пирятинської міської ради, представлений на пленарному засіданні сесії. Такий звіт не є обов’язковим, але проводиться традиційно з метою забезпечення принципів прозорості, відкритості, підзвітності та відповідальності перед територіальною громадою в діяльності виконкому міської ради.

Цього року публічний звіт міського голови Олексія Рябоконя про свою роботу впродовж каденції відбувся в онлайн форматі задля дотримання карантинних заходів.

Запитання Олексію Петровичу задавали попередньо в коментарях до повідомлення у мережі Facebook: на сторінці Пирятинської міської ради та Олексія Рябоконя. На звіті були присутні засоби масової інформації, які також підготували запитання міському голові, на які Олексій Петрович надав обгруновані відповіді.

Зі звітом міського голови можна ознайомитися за посиланням.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua