Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2020 року 15:31

Ми працюємо з людьми і для людей!

15 вересня для колективу Центру надання адміністративних послуг виконкому міської ради – це особливий день. Три роки тому,  в цей день, відбулося офіційне відкриття нашого ЦНАП.

Позитивний імідж ЦНАП та високий рівень довіри – це найважливіші цінності, яким ми  ніколи не зраджували.

У 2017 році ми розпочинали з 93 послуг, а на сьогодні можна отримати 197 послуг, з них  52 послуги приймається за принципом екстериторіальності. При цьому кількість штатних працівників ЦНАП не збільшилася.

Всі послуги затверджено за „життєвими обставинами“, протягом 3-х років надано 67770 послуг.

 З 26 березня 2019 року Центр розпочав прийом заяв громадян на оформлення та видачу паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм (біометричний). На сьогодні громадяни через ЦНАП отримали 1025 ID-карток та 1205 закордонних паспортів.

З січня 2020 року підключена електронна Інтегрована інформаційна система „Соціальна громада“,  що передбачає сучасний електронний документообіг між управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації. З квітня 2020 року для отримання послуг соціального характеру (субсидії, допомоги, пільги) оформлено 399 послуг.

У вересні поточного року ми доповнили послуги Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг): „соціальне таксі“, „стаціонарний догляд“, „денний догляд“, „догляд вдома“, „натуральна допомога людям похилого віку, пенсіонерам та інвалідам“ та Пирятинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: „соціальний супровід сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах“.

З 2017 року працівники ЦНАП брали активну участь в реалізації проекту  фонду Чарльза Стюарта Мотта, Шведсько-Українського проекту „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“, Програми „Партисипативна демократія в діяльності Пирятинської міської ради“.  В рамках проекту  розроблено План дій для підвищення рівня верховенства права при наданні адміністративних послуг у виконавчому комітеті міської ради. Впроваджуючи  План дій для підвищення рівня верховенства права при наданні адміністративних послуг перелік послуг було доповнено 32 послугами. 

З метою наближення послуг до сільського населення у 2018 року команда Пирятинської міської ради взяла участь  у  другій фазі конкурсу Програми „U-LEAD з Європою“  для надання допомоги на облаштування відділених робочих місць ЦНАП у сільських громадах - партнерах по міжмуніципальному співробітництву Великокручанської, Дейманівської, Каплинцівської, Харківецької сільських рад Пирятинського району та Куріньківської сільської ради Чорнухинського району Полтавської області. На сьогодні сільські громади – партнери в рамках реалізації проєкту отримали електронний документообіг АСКОД та  реєстр територіальної громади ЦНАП- SQS від виконкому міської ради та меблі та ознакування від Програми „U-LEAD з Європою“, чекаємо поставки комп’ютерної техніки.

В рамках співпраці з проектом GIZ „Реформа управління на сході України“ Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради отримав нове автономне цифрове обладнання – мобільний офіс. Це ще один крок до розширення можливостей міського ЦНАПу та наближення послуг до жителів громади, який застосовується для організації віддалених робочих місць адміністраторів та надання послуг за місцем проживання людям похилого віку, людям з інвалідністю та громадянам, які знаходяться на стаціонарному лікуванні.

Завдяки участі у Проекті „Зелене світло  для велоруху в громадах“ у 2019 році ЦНАП отримав службовий велосипед.

У 2018 році наш Центр отримав спеціальну відзнаку Полтавської облдержадміністрації „Кращий ЦНАП ОТГ“, а у 2019 році „Диплом“ за розширення послуг.

За розширення переліку адміністративних та муніципальних послуг, високий професіоналізм та використання нових методів і форм роботи з громадянами, колектив ЦНАП у 2019 році нагороджений Почесною грамотою Пирятинської міської ради.

З метою ознайомлення, отримання практичного досвіду та навичок у роботі ЦНАП відвідали більше 40 делегацій та представників громад, як з України так і з інших країн.

Для популяризації роботи ЦНАП та ознайомлення школярів з роботою закладу проводяться екскурсії для учнів шкіл та позашкільних закладів.

З метою привабливості Центру для відвідувачів до календарних свят створюються тематичні куточки та відповідне оздоблення, проводиться озеленення приміщення та прилеглої території, встановлено сіті-лайт.

На сайті Пирятинської міської ради та її сторінці в FACEBOOK, в рубриці „ЦНАП інформує“, розміщуються інформаційні матеріали щодо надання найбільш популярних послуг. 

Ми дякуємо нашим клієнтам за те, що мотивуєте, за те, що надихаєте на створення нових ідей та розширення послуг.

Вітаємо з нашим маленьким ювілеєм колектив міської ради, виконавців послуг інших установ і організацій, які забезпечують вчасне та якісне надання послуг громадянам. Ми всі разом зробили дивовижні речі, які безумовно залишать свій слід в історії нашої громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua