Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2020 року 12:14

Ділимося досвідом – реформа децентралізації в дії

14 вересня Пирятинська міська ОТГ приймала гостей – виконавчу дирекцію Асоціації ОТГ. Зустрічали колег із хлібом і сіллю в Олександрівці, яка 5 років тому об’єдналася з містом і таким чином утворили ОТГ.

У концертному залі сільського клубу міський голова Олексій Рябоконь презентував Пирятинську громаду. Безпосередньо в старостаті проведено вуличне освітлення, підключено централізоване водопостачання, надаються послуги з вивезення твердих побутових відходів. Облаштовується внутрішній ремонт сільського клубу та відреставровано його фасад. Зараз ремонтується дитячий садок та харчоблок школи.

Делегація оглянула навчальні заклади Пирятинської ОТГ. Побувала на Дні відкритих дверей у Центрі дитячої та юнацької творчості та поділилася враженнями.

Пирятинська міська рада - була визначена Асоціацією ОТГ першою платформою з обміну досвідом з міжмуніципального співробітництва та надання адміністративних послуг. Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь - один з трьох засновників Асоціації ОТГ та очолює платформу „Управління людськими ресурсами, адміністративні послуги та е-врядування‘‘. 

Модераторам платформи був представлений реальний досвід об’єднаної громади у сфері управління персоналом, освіти, культури, ЖКГ та розвитку громадського суспільства.

Участь міської ради в роботі асоціації також важлива. оскільки це можливість відстоювати інтереси об’єднаних громад на нацональному рівні, внесення змін та доповнень до законопроєктів, проведення навчань для членів Асоціації та поширення успішних практик серед громад.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua