Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2020 року 10:45

На засіданні освітянської комісії

14 вересня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту.

Комісія розглянула зміни та доповнення до ряду діючих програм.

Зокрема Програму придбання обладнання для облаштування вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській міській ОТГ на 2020 рік погодили додатково профінансувати на 37,0 тис.грн для придбання дитячого ігрового комплексу для дітей віком від 3-6 років по вул. Мікромістечко, 9.

Комісією рекомендовано внести зміни до Програми соціальної підтримки сімей, дітей та молоді на 2020 рік. Зміни не потребують додаткового фінансування. Пропонується перенесення невикористаних за 8 місяців 2020 року коштів на заходи, які заплановані на вересень-грудень 2020 року – участь осіб з інвалідністю у спартакіаді з рекреаційних видів спорту в м. Семенівка, проведення заходів до Дня осіб з інвалідністю, проведення екскурсії для осіб з інвалідністю в Музей українського побуту, конкурс малюнків ,,Моя мрія“ для дітей з інвалідністю.

Крім того, комісія рекомендувала створити в апараті виконавчого комітету міської ради відділ соціального захисту та службу у справах дітей, збільшивши чисельність апарату на три штатні одиниці, оскільки змінами у законодавстві значно розширено повноваження об’єднаних громад у соціальній сфері. Також рекомендували сесії міської ради затвердити Положення про службу у справах дітей виконавчого комітету міської ради.

Розглянувши питання щодо встановлення автономної системи пожежної сигналізації у закладах освіти міської ради, комісія рекомендувала відділу освіти, молоді та спорту і фінансовому управлінню міської ради розробити порядок та черговість встановлення цих систем.

Крім того, розглянуто листи Пирятинської ЦРЛ щодо виділення додаткових коштів на придбання медикаментів, продуктів харчування тощо. Члени комісії підтримали прохання адміністрації комунального підприємтсва, рекомендували підготувати проєкт рішення щодо внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального підприємства „Пирятинська центральна районна лікарня“ Пирятинською ОТГ у 2020 році та винести це питання на розгляд сесії міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua