Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 вересня 2020 року 11:58

Відкрито навчально-тренувальну базу ДЮСШ

В День фізичної культури та спорту в Пирятині урочисто відкрито навчально-тренувальну базу „Юність‘‘ Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи. 

В урочистостях взяли участь вихованці та тренери спортивної школи. Дарували присутнім музичні та хореографічні вітання вихованці Центру дитячої та юнацької творчості та артисти культурно-громадського центру.

Нагородив грамотами Пирятинської міської ради кращих працівників Пирятинської ДЮСШ, презентував пам’ятні подарунки та привітав спортсменів зі святом міський голова Олексій Рябоконь. Олексій Петрович зазначив, що створення майданчику для занять спортом – добрий приклад використання періоду простою в роботі, пов’язаного з карантинними обмеженнями, керівництвом та колективом спортивної школи. Саме ДЮСШ була ініціатором створення навчально-тренувальної бази і розпочала реалізовувати цю ідею самотужки. Аби Пирятин мав ще кращі умови для занять спортом з бюджету міської ради було виділено кошти, щоб стадіон мав ошатний вигляд та зручності.

В рамках олімпійського уроку, від імені Олімпійського комітету, член збірної України з олімпійських видів спорту Оксана Щербак та тренер ДЮСШ Олександр Богатинський нагородили дипломами міського голову Олексія Рябоконя, депутата Полтавської обласної ради Івана Близнюка та директора спортивної школи Олександра Горбачова за вагомий внесок у створенні належних умов для занять спортом та пропагування здорового способу життя.

Після закінчення урочистостей відбулися змагання серед учнів навчальних закладів Пирятина  та вихованців ДЮСШ.

Цього дня діти змагалися в естафеті, грали у бадмінтон, футбол та волейбол. Отримали грамоти та подарунки.

Захід проведено з дотриманням протиепідеміологічних вимог.

Більше фото шукайте за посиланням

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua