Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 вересня 2020 року 07:41

В Україні відзначають День фізичної культури і спорту

Шановні спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаю Вас з Днем фізичної культури і спорту України - святом здоров’я, краси, гарту і молодості.

 Пирятинська громада багата спортивними талантами. Ми пишаємося нашими земляками, які досягли вершин і неодноразово прославляли наше місто на спортивних аренах далеко за межами області та України. Вагомий внесок у розвиток спорту роблять тренери Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи, які виховали цілу плеяду успішних спортсменів.

Сьогодні міська рада прикладає максимум зусиль для створення комфортних умов для занять фізичною культурою і спортом. На території Пирятинської громади відкриваються нові спортивні майданчики зі штучним покриттям для гри у футбол, баскетбол, облаштовано вуличні спортивні майданчики з тренажерами, діє басейн і секції сумо та дзюдо. 

Вірю, що спільними зусиллями ми зможемо залучити до занять спортом все більше дітей та молоді. Адже саме здорові духом і тілом люди складають  опору суспільства.

  З нагоди свята бажаю спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот. Нехай заняття спортом спонукає нас бути кращими та досягати більшого.

 

Міський голова                                                Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua