Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 вересня 2020 року 14:23

Із засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС Пирятинської міської ради. На його розгляд було винесено 2 питання.

Обговорили аварійний стан мереж та опор ПАТ „Укртелеком“ на території Пирятинської міської ради. Причиною розгляду даного питання слугувала надзвичайна подія, яка сталася 10 вересня: велосипедист, зачепившись шиєю за спущений провід мережі „Укртелеком“, обірвав його. Так як сама опора була в незадовільному стані, після пригоди - упала.

Тож міський голова Олексій Рябоконь дав доручення відповідальним особам створити робочу групу з виявлення аварійних мереж та опор. Їхнє фіксування дасть змогу оперативно усувати недоліки ПАТ „Укртелеком“ та провайдерам на території Пирятинської ОТГ, що убезпечить жителів громади від надзвичайних подій та їх можливих наслідків.

Також на комісії обговорено питання щодо відключення газопостачання по вул.Сумська, 2. Проінформовано присутніх представником голови Національної поліції щодо можливості встановлення кнопок тривоги в найнебезпечніших районах міста. Вирішили винести це питання на розгляд постійних комісій Пирятинської міської ради.

Крім цього, міський голова Олексій Рябоконь наголосив на тому, що суб’єкти господарювання, які розташовані на території ОТГ повинні беззаперечно виконувати вимоги Головного санітарного лікаря України, а до злісних не виконавців карантинних вимог поліція повинна приймати міри.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua