Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 вересня 2020 року 09:36

Заклади освіти працюють з урахуванням протиепідемічних умов

З 1 вересня в закладах освіти Пирятинської міської ради розпочався освітній процес з урахуванням протиепідемічних умов передбачених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 „Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)“.

На виконання вищевказаної постанови, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, допуск до роботи персоналу закладів освіти здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту (респіратора, захисного щитка або маски, в тому числі виготовленої самостійно) після проведення термометрії безконтактним термометром, у разі виявлення підвищеної температури тіла понад 37,2°C або із ознаками гострого респіраторного захворювання працівники не допускаються до роботи.

У разі виявлення ознак гострої респіраторної хвороби у дітей, вони тимчасово  ізолюються та терміново повідомляється про це батькам.

Керівниками закладів освіти забезпечено організацію централізованого збору використаних засобів індивідуального захисту, паперових серветок в окремі контейнери (урни), передбачені заходи з їх утилізації,  необхідні умови для дотриманням працівниками, учнями та вихованцями правил особистої гігієни (рукомийники, мило рідке, паперові рушники (або електросушарки для рук), антисептичні засоби для обробки рук.

Для забезпечення належних протиепідемічних заходів у закладах також розроблено маршрути руху здобувачів освіти (залучаються всі можливі входи в приміщення закладу) та складено графік, за яким діти можуть зайти до закладу. Графік допуску сформований таким чином, щоб запобігати утворенню скупчення учасників освітнього процесу.

 Заборонено вхід до закладу освіти батьків або супроводжуючих осіб, крім осіб, які супроводжують дітей з інвалідністю.

Також у  закладах загальної середньої та дошкільної освіти розроблено графік харчування здобувачів освіти з дотриманням дистанції. Перевезення дітей здійснюється відповідно до вимог передбачених постановою Головного санітарного лікаря від 22.08.2020 № 50.

Кожним закладом освіти розроблено заходи щодо забезпечення проведення (у разі потреби) навчальних занять за допомогою технологій дистанційного навчання.

       

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua