Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 вересня 2020 року 18:00

Відбулося позачергове засідання виконкому

3 вересня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто ряд питань та прийнято відповідні рішення.

Начальник фінансового управління Світлана Кеда ознайомила членів виконкому із змінами, які пропонується внести до бюджету Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік.

Жваве обговорення викликало питання виділення коштів в сумі 461,5 тис.грн на проведення реконструкції технічного поверху житлового будинку (ліквідація наслідків надзвичайної ситуації) по вул. Європейська, 155 А в місті Пирятин. Думки членів виконкому розділилися: Володимир Крагель та Віктор Бугайов висловили свої заперечення проти того, щоб виділялися кошти з бюджету ОТГ. Зокрема, Володимир Крагель зазначив, що жителям будинку необхідно створити ОСББ і самим утримувати та ремонтувати свій будинок.

У підсумку обговорення міський голова Олексій Рябоконь наголосив, що на сьогодні будинок перебуває в комунальній власності міської ради, і здійснити його передачу людям у власність можна лише після ремонту даху.

Міська рада має зобов’язання перед громадою міста, зокрема – перед мешканцями  будинку по вул. Європейська, 155 А, які зараз перебувають у небезпеці, і дах необхідно відремонтувати.

Також зміни до бюджету передбачають виділення коштів на утримання територіального центру у IV кварталі та дофінансування Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік.

Попереднім рішенням виконкому було затверджено робочий проєкт „Технічне переоснащення вуличного освітлення по вул.Європейська та вул.Соборна в м.Пирятин Полтавської області“. При виставленні цього проєкту на ProZorro, для визначення підрядника, виникла необхідність у конкретизації назви. Тому рішенням виконкому затверджено робочий проєкт з уточненою назвою - „Реконструкція (технічне переоснащення) вуличного освітлення по вул.Європейська та вул.Соборна в м.Пирятин Полтавської області“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua