Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 вересня 2020 року 10:00

Енергоефективність – основний шлях до успіху громад

2 вересня відбулася робоча зустріч міського голови Олексія Рябоконя з представниками компанії „Компаньйон Тепло Енерджі“ щодо залучення інвестицій для будівництва модульної котельні на альтернативних джерелах енергії. Планується, що ця котельня забезпечуватиме тепловою енергією три об’єкти: Пирятинську школу мистецтв, загальноосвітню школу І-ІІІ ст.№4 та культурно-громадський центр.

Олексій Рябоконь зазначив, що після об’єднання Пирятинська ОТГ значно збільшиться, з’явиться багато бюджетних об’єктів. І вже зараз ми повинні вести пошук оптимальних варіантів теплового постачання, альтернативу природньому газу.

У підсумку обговорення міський голова дав доручення фахівцям виконкому міської ради надати вихідну інформацію для обрахунку економічної доцільності будівництва такого об’єкта спеціалістам компанії.

Також обговорено питання збирання гілля на території ОТГ. З цієї сировини отримувати щепу та виготовляти паливні брикети, після чого використовувати їх для опалення в комунальних закладах громади. Такою ж сировиною може стати і опале листя.

Міський голова наголосив, що це виробництво повинно бути нешкідливим та з дотриманням всіх вимог законодавства.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua