Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 вересня 2020 року 08:00

Відключено трьох споживачів централізованого водопостачання

Щороку контролери КП "Пирятинський міський водоканал" виявляють по декілька самовільних приєднань до мереж комунального водопостачання. Як правило, такі історії для порушників законодавства закінчуються від'єднанням від мереж і штрафом в декілька тисяч гривень.

За самовільні приєднання до комунальних мереж водопостачання окремих осіб або підприємств доводиться платити всім мешканцям Пирятинської міської ОТГ, адже всі витрати комунального підприємства - надавала послуг враховані в тарифах. Саме через це головним завданням контролерів КП "Пирятинський міський водоканал" є виявлення самовільних підключень.

В разі виявлення самовільних приєднань (підключень) Виробник послуг здійснює нарахування за спожиті обсяги водопостачання у порядку, передбаченому Тимчасовими правилами користування, та виставляє рахунки особам, які здійснили таке приєднання. Як правило, це тисячі гривень, які має сплатити порушник. Але навіть великі штрафні санкції не лякають тих, хто самовільно приєднався до комунальних мереж, адже таким чином, за рахунок сусідів, вони сподіваються "ЗЕКОНОМИТИ" десятки тисяч гривень власного бюджету.

Так 31 серпня 2020 року працівниками КП "Пирятинський міський водоканал" було здійснено відключення трьох "неоформлених" споживачів централізованого водопостачання с.Голобородька та с. Заріччя, накладено штрафи на даних мешканців, складено відповідні акти та підготовлені пакети документів для подачі в суд.

КП "Пирятинський міський водоканал" повідомляє, що і надалі підприємство буде проводити боротьбу з несанкціонованим підключенням до мереж централізованого водопостачання та звертається з проханням до мешканців Пирятинської міської ОТГ в разі освідомлення по самовільним підключенням співпрацювати з підприємством, щоб не платити "І ЗА СУСІДА ТАКОЖ".

 

Адміністрація КП "Пирятинський міський водоканал"

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua