Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 травня 2016 року 16:01

Готуємося до сесії

11 травня відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, на якому обговорювалися питання та узгоджувалися проекти рішень, що виносяться на дев’яту позачергову сесію Пирятинської міської ради.

Депутати погодили проекти рішень щодо затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, будівництва індивідуальних гаражів, обслуговування будівель торгівлі.

Крім того, обговорили та винесли на розгляд сесії проект рішення щодо коригування робочого проекту по об’єкту будівництва полігона твердих побутових відходів для м. Пирятин Полтавської області на місці існуючого невпорядкованого сміттєзвалища. Це рішення вкрай важливе, тому що дає підстави для фінансування проекту із Державного фонду регіонального розвитку.

Питання щодо продовження терміну оренди земельної ділянки для обслуговування будівлі торгівлі в районі автостанції № 1 відклали для доопрацювання. Наступного тижня планується проведення спільного виїзного засідання двох постійних комісій з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи і з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг за участю спеціалістів виконкому міської ради для усунення порушень розміщення торговельних об’єктів, пожежної безпеки тощо на цій території.

 

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua