Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 травня 2016 року 17:41

Продовжується обговорення місцевих податків і зборів

 

6 травня проведено засідання комісії по розгляду регуляторних актів – постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва.

На засіданні розглянуто питання щодо встановлення місцевих податків та зборів на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, а саме: єдиного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю, туристичного збору, збору за місця для паркування транспортних засобів.

Спеціалісти виконкому міської ради проінформували депутатів, що розміри вказаних ставок податків залишаються в основному на рівні минулого року, лише по окремих позиціях Радою підприємців внесено зміни.

Депутати активно долучилися до обговорення питання щодо встановлення податків та зборів, підтримали пропозиції Ради підприємців щодо оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності.

Проекти регуляторних актів, аналізи регуляторного впливу проектів регуляторних актів та експертні висновки постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва будуть направлені до Державної регуляторної служби та оприлюднені на офіційних  веб-сайтах територіальної громади Пирятинської міської ради і міста Пирятина та Пирятинського району для отримання зауважень та пропозицій.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua