Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 травня 2016 року 16:01

Відбувся „Травневий калейдоскоп“

Традиційно 2 травня на улюбленому всіма пирятинцями острові Масальський відбувся весняний пісенно-мистецький фестиваль „Травневий калейдоскоп“ або, як його часто пирятинці його називають „Відкриття о.Масальського“. Після проведення цього свята вважається, що купальний сезон в м. Пирятин відкритий.

Відвідувачі цього заходу з великим захопленням та бурхливими оплесками зустрічали виступи кращих артистів та колективів художньої самодіяльності районного Будинку культури, Центру дитячої та юнацької творчості, школи естетичного виховання, Давидівки, Калинового мосту та Харківець.  

З весною, з відкриттям купального сезону пирятинців та гостей міста привітав виконуючий обов’язки міського голови Ігор Шикеринець, побажав гарного настрою, добра, миру та хорошого відпочинку.  

Щоб дітворі створити веселий настрій та забезпечити змістовне дозвілля фестиваль супроводжувався дитячими іграми та розвагами, які підготували працівники Центру дитячої та юнацької творчості, Станції юних техніків та дитячої юнацько-спортивної школи.

Тут можна було втамувати спрагу прохолодними напоями, посмакувати шашликами, кондитерськими виробами, морозивом та солодощами, продаж яких забезпечили місцеві підприємці.

Кожен, хто побував на святі отримав велике задоволення від мальовничої природи нашого рідного острова Масальський, прекрасної погоди, проведеного заходу та спілкування з друзями.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua