Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 травня 2016 року 21:35

УВАГА! Для того, щоб успішно здати ЗНО

5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.

Пирятинська зш І-ІІІ ст. №6 та Пирятинський ліцей гостинно чекають цього дня випускників не лише м.Пирятина, Пирятинського району, а й Гребінківського та Чорнухинського. Наші пункти тестування готові до проведення ЗНО, забезпечені всім необхідним, весь персонал пройшов навчання та сертифікацію.

Щиро бажаємо вам гарних результатів та успішного вступу до обраних вами навчальних закладів! Сподіваємось, що кожен із учасників ЗНО отримає ті результати, які відповідають його знанням. Але найперша умова для цього – чітке дотримання порядку та правил проведення ЗНО.

На інформаційних сторінках учасників уже розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.

Запрошення-перепустки потрібно самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки, вхід до якої здійснюється за номером Вашого Сертифіката та PIN-коду, указаному в ньому.

Зайти на власну інформаційну сторінку можна скориставшись сайтом Українського центру оцінювання якості освіти www.testportal.gov.ua

Рекомендуємо заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, та передбачити додатковий час на випадок проблем із транспортом або негараздів на дорогах.

Ознайомтеся іще раз із правилами і порядком проведення ЗНО.

Допуск учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (оригінал);

паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті (оригінал);

запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається !

Рекомендуємо також мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Допуск абітурієнтів до пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 10:15 до 10:50.

Початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – 11:00.

Якщо Ви взяли із собою до ПТ телефон(и), інші засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації (пам’ятайте, що НАВУШНИКИ та ФЛЕШКИ також є забороненими), друковані та рукописні матеріали, не передбачені процедурою ЗНО, а також окремі елементи, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів чи пристроїв, пам’ятайте, що В АУДИТОРІЇ ТЕСТУВАННЯ ВИ ПОВИННІ ПОКЛАСТИ ЇХ на СПЕЦІАЛЬНО ВІДВЕДЕНЕ МІСЦЕ для їхнього зберігання (телефон(и) у цьому випадку потрібно вимкнути).

Невиконання зазначених правил є підставою для позбавлення Вас права на продовження роботи над сертифікаційною роботою та анулювання результату ЗНО!

Повідомляємо, що інформація про час (день) оголошення результатів ЗНО з кожного предмета заздалегідь оприлюднюватиметься на сайті УЦОЯО. У визначений час (день) результат ЗНО з певного предмета буде розміщено на Вашій інформаційній сторінці!

Бажаємо успіху!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua