Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 квітня 2016 року 11:41

На черговому засіданні виконавчого комітету

28 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, головував на якому заступник міського голови Ігор Шикеринець. Члени виконавчого комітету розглянули питання про стан виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.2016 № 68 „Про проведення щорічної акції „За чисте довкілля“ на території населених пунктів Пирятинської міської ради“. Заступник міського голови Максим Варава проінформував про підсумки проведення соціально-екологічної акції з прибирання та благоустрою на території об’єднаної громади „Зробимо Україну чистою разом!“ та „Дерева миру“.

У зв’язку з набуттям повноважень щодо реєстрації місця проживання фізичних осіб, державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та надання відомостей з Державного земельного кадастру,  з метою забезпечення  надання адміністративних послуг виконком міської ради, керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур доповіла про необхідність внесення змін до рішення виконкому міської ради від 10.03.2016 № 59. Вона зазначила, що адміністративні послуги щодо реєстрації місця проживання фізичних осіб вже надаються виконавчим комітетом з 4 квітня. Послугу можна отримати в Центрі муніципальних послуг виконкому міської ради, який розташований у міській раді на І поверсі. Ця послуга на дається в день звернення громадянина.  Адміністративні послуги щодо реєстрації нерухомості та бізнесу державним реєстратором будуть надаватися після завершення процедури  по отриманню відповідного доступу до Державних реєстрів. Члени виконкому затвердили перелік адміністративних послуг, які надаватимуться виконкомом міської ради.

Крім того, були прийняті рішення виконкому щодо надання тимчасового дозволу приватним підприємцям на розміщення нестаціонарних засобів для виносної торгівлі предметами на прилеглій до стадіону „Ювілейний“ території (вздовж паркану та тротуару) по  вул. Визволення  для здійснення виносної торгівлі предметами ритуальної належності (штучними  квітами, вінками) впродовж поминальних днів. КП „Каштан“ дозволено здійснювати торгівлю на території цвинтаря.  

Крім того, було розглянуто ряд соціальних і комунальних питань, прийнято відповідні рішення.  

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua