Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 квітня 2016 року 15:19

У ліцеї відбулася обласна науково-практична конференція

22 квітня Пирятинський ліцей гостинно приймав учасників обласної науково-практичної конференції „Національно-патріотичне виховання: взаємодія теорії і практики“. У роботі конференції взяли участь керівники, науковці, педагогічні працівники Пирятинського, Гребінківського та Чорнухинського районів нашої області.

З вітальним словом до учасників звернулися голова Пирятинської районної ради Пазюк С.Г., заступник голови РДА Яременко О.О., заступник міського голови Шикеринець І.С. підкреслив, що українці мають міцне національне коріння, яке треба розвивати. Освіта, держава і громади повинні дбати про виховання громадянина, відповідального за долю своєї спільноти – рідної держави.

З науковими доповідями на конференції виступили ректор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Зелюк В.В., начальник відділу позашкільної та виховної роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ухань О.А., завідувач кафедри менеджменту освіти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Королюк С.В. та методист відділу національно-патріотичного виховання Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Єщенко М.М. Начальник відділу освіти Пирятинської міської ради Шерзой Н.Г. презентувала систему національно-патріотичного виховання у навчальних закладах Пирятинщини.

Учасникам та гостям конференції були представлені танцювальний флеш-моб у виконанні вихованців ДНЗ „Сонечко“ та літературно-музична композиція „Ми вірим в силу доброти і України шлях спасенний“ учнів Пирятинської школи № 6 та ліцею. Під час конференції учасники мали можливість ознайомитися з віртуальним музеєм вишивки, створеним Степовик О.В., вчителем Березової рудки у тісній співпраці з майстринями села, взяти участь у роботі майстер-класів з писанкарства, валяння вовни, виготовлення ляльок-мотанок тощо.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua