Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 квітня 2016 року 14:49

У Пирятині з’явилося ще два дитячих ігрових майданчики

У час, коли в місті відбувалося масове прибирання, мешканці житлового масиву вул. Аврущенка, очолювала яких квартальна Романченко Тетяна, також не стояли осторонь. В старому яблуневому саду вже вкотре кипіла робота над облаштуванням дитячого майданчика. Попередньо жителями була облагороджена ділянка: старі дерева та сухостій змінили молоді саджанці, по периметру звели паркан та встановили лави. Стосовно наповнення  майданчика, то свою допомогу надали міська рада і депутат міської ради, надавши ігровий комплекс, карусель, балансир, двомісну гойдалку та придбавши саджанці. Проте на цьому мешканці не збираються зупинятися і планують ще встановити альтанку та тенісний стіл.

Кількома дням раніше на вул. Б.Хмельницького жителями спільно із міською радою  також був облаштований дитячий майданчик. Хоча територія для нього була виділена значно менша, проте активістам кварталу вдалося максимально використати цей простір, розмістивши на території декілька малих архітектурних форм.

Міська рада і надалі планує підтримувати ініціативних молодих людей по облаштуванню дитячих ігрових майданчиків, які не тільки ініціюють, а й власноруч долучаються до справи.  Адже тільки спільними зусиллями можна покращити вигляд нашого рідного міста та створити комфортні умови для проживання в ньому. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua