Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 квітня 2016 року 21:39

„Зробимо Україну чистою разом!“

23 квітня Пирятинська громада долучилася до соціально-екологічної акції з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку  - „Зробимо Україну чистою разом!“ 

В цей день було проведено наймасштабніше прибирання міста та сіл Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Так,  на  території  Пирятинської  міської   ради,   і зокрема    в місті та  с. Олександрівка, Калинів Міст, Верхоярівка, впорядкували близько 20 місць. До двох із них – березовий сквер на АС-1 та вул. Цибаня -  була залучена найбільша кількість учасників. Тут працювали представники дошкільних навчальних закладів: „Сонечко“, „Берізка“, „Пролісок“, Станції юних техніків, Пирятинської загальноосвітньої школи № 6, ПАТ „Укртелеком“, районного управління Пенсійного фонду, суду, прокуратури, управління Держказначейства, управління соцзахисту населення, Пирятинської райдержадміністрації, ДП „Пирятинський КХП“, ДП „Пирятинське лісове господарство“, кабельної дільниці, КП „Каштан“, Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд та ФОП Приходько В.О., Маслак В.О., Пшеничний П.В., Немийнога О.В.

Прилеглу до міського кладовища територію прибирав Пирятинський ліцей. У сквері по вул. Спартака працювали колектив ДНЗ „Ромашка“, мешканці житлового масиву та приватні  підприємці. Березову алею по вул. Жовтнева – представники Пирятинської загальноосвітньої школи №1.

Пирятинська міська рада здійснювала прибирання, ремонт та фарбування  ігрового обладнання на двох дитячих майданчиках (вул. Соборна, 8 та 14). Традиційно пляж по вул. Замок прибирав Центр дитячої та юнацької творчості. Під’їзну дорогу до о. Масальський – Національний природній парк „Пирятинський“, прилеглу до Єврейського кладовища територію – ТОВ „Сільськогогосподарське підприємство „Комбікормовий завод“, залізничну станцію „Пирятин“: колектив станції. На своїх прилеглих територіях трудилися колективи ТОВ „Пирятинагроконсерв“ та АТ „Пирятинський сирзавод“, Пирятинської філії ПАТ „Полтаваобленерго“, музею. Братську могилу в с. Верхоярівка прибирав квартальний комітет та мешканці села. Активно попрацювали квартальні комітети та мешканці в селах: Олександрівка і Калинів Міст. 

Пирятинська міська рада виносить щиру вдячність всім колективам установ та організацій міста, волонтерам та небайдужим громадянам, хто взяв активну участь у прибиранні, щоб у нашому місті та селах було чисто, затишно і красиво.

Більше фото можна переглянути у розділі ФОТОСВІТЛИНИ

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua