Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 листопада 2014 року 15:36

На черговому засіданні виконкому

26 листопада проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Вів засідання міський голова Олексій Рябоконь.

З метою соціальної підтримки жителів Пирятинської міської ради- членів сімей військовослужбовців, призваних на військову службу під час мобілізації або які проходять військову службу за контрактом в зоні АТО, виконкомом міської ради прийнято рішення щодо створення комісії з надання матеріальної цільової допомоги на харчування  дітям 1-11 класів загальноосвітніх закладів, розташованих на території міської ради. Діти визначеної категорії отримають адресну грошову допомогу з розрахунку вартості харчування 6,5 грн. в день на дитину з вересня по грудень місяць 2014 року включно. Для отримання такої допомоги до відділу фінансів та обліку виконкому міської ради вже звернулося 6 сімей.

Крім того, виконкомом міської ради прийнято рішення щодо звільнення осіб – членів сімей військовослужбовців, мобілізованих на військову службу, та осіб, які несуть військову службу за контрактом в зоні АТО, від сплати за житлово-комунальні послуги, надані міськими комунальними підприємствами: квартплата, водопостачання та водовідведення.

На засіданні виконавчого комітету міської ради керівники комунальних підприємств „Каштан“, „Пирятинський міський водоканал“, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди, ПП „Хазар - 2007“ та ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“ проінформували про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги населенням міста і вжиті підприємствами заходи щодо погашення боргів. Одним з основних проблемних питань щодо погашення заборгованості, на думку керівників комунальних підприємств, є незадовільна робота виконавчої служби в Пирятинському районі. Претензійна робота юристами цих підприємств ведеться, але відповідні стягнення виконавчою службою не проводяться. Гамбаров І.А. зазначив, що з моменту проведення сходки мешканців будинків 4А та 4Б по вул. Червоноармійська стан сплати за спожиті послуги з теплопостачання не покращився.

У зв’язку зі зміною ціни на газ виконкомом міської ради прийнято рішення щодо встановлення скоригованого тарифу ПП „Хазар-2007“ на постачання теплової енергії для ДНЗ „Ромашка“. Вартість такої послуги для ДН3 „Ромашка“ за 1 Гкал складатиме 1200,20 грн.

Одним з питань порядку денного було питання стану та розвитку  дорожнього господарства в м. Пирятин. Відділом будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради за погодженням з відділенням ДАІ Пирятинського РВ УМВС України запропоновано встановити інформаційно-обмежуючі, попереджувальні дорожні знаки та нанести дорожню розмітку „Пішохідний перехід“ по вулицях Червоноармійська, Петровського, Пролетарська,, Кошового і Радянська. Рішенням виконкому міської ради затверджено план заходів щодо забезпечення утримання в належному стані вулично-шляхової мережі міста.

Враховуючи рекомендації Полтавської обласної державної адміністрації щодо заходів, пов’язаних з героїзацією осіб, які віддали життя за незалежність України та вшанування їх пам’яті, розглянуто питання щодо відведення на міському кладовищі місця під сектор військових поховань. 

Також  на засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд соціальних та комунальних питань. Виконавчим комітетом прийнято відповідні рішення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua