Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 квітня 2016 року 14:15

На сесії міської ради

12 квітня відбулося третє пленарне засідання восьмої сесії Пирятинської міської ради.

Депутати заслухали звіт щодо здійснення державної регуляторної політики Пирятинською міською радою та її виконавчим комітетом у 2015 році, повернулися до розгляду і затвердили дві міські цільові програми, які були відкладені для доопрацювання на попередньому пленарному засіданні сесії: програму покращення фізичного та психологічного стану учасників антитерористичної операції і капітального ремонту та реконструкції житлового фонду   м. Пирятин на 2016 рік. Крім того, затвердили міську цільову Програму соціальної реабілітації дітей-інвалідів і внесли зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік.

На розгляд сесії виносилося багато питань регулювання земельних відносин. Сесія прийняла рішення зарезервувати земельну ділянку в м. Пирятин  для  надання учасникам АТО під індивідуальне житлове будівництво,  також встановила розмір орендної плати за користування земельними ділянками, які надані громадянам міста для ведення індивідуального огородництва, в сумі  7 гривень за одну сотку.  Затвердила релігійній громаді  Святого пророка Ілії Харківсько–Полтавської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Герцена в м.Пирятин для будівництва церкви. Одне питання не набрало потрібної кількості голосів і було відкладене для доопрацювання.

Рішенням сесії затверджено Положення про відділи житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, будівництва та архітектури виконавчого комітету міської ради та Статут комунального підприємства „Готель „Пирятин“ у  новій редакції. Також затверджено порядок розгляду електронної петиції, адресованої Пирятинській міській раді.

Відбулися зміни у складі постійних депутатських комісій міської ради. Через наявність конфлікту інтересів депутат Гудзь В.І., яка нині працює у відділі бухгалтерського обліку та звітності Пирятинської міської ради, виведена зі складу постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва, яку очолювала. Відтепер Гудзь В.І. працюватиме в комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Бюджетну комісію очолив депутат Йощенко В.М., який був секретарем цієї ж комісії.

Збільшився склад виконавчого комітету Пирятинської міської ради. За поданням районної організації ветеранів членом виконкому став Бугайов В.М.

У „Різному“ депутати обговорили питання організації харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах. Заслухали виступи присутніх на сесії директорів шкіл, депутата Полтавської обласної ради Сімонова А.В., пояснення фахівців, висловили власні думки. Вирішили детально вивчити дане питання, розглянути на засіданні профільних комісій, винести на позачергову сесію міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua