Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 квітня 2016 року 13:17

Без мешканців не вдасться

Представники об'єднаних територіальних громад з різних куточків України 4-6 квітня взяли участь у вступному семінарі Проекту „Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад“. Цей Проект реалізується Фондом „Школа лідерів“ (Варшава) та Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ та співфінансується з коштів Польсько-канадської програми підтримки демократії, що фінансується в рамках Програми польської співпраці для розвитку Міністерства закордонних справ РП і Уряду Канади.

Від Пирятинської міської ради у Проекті взяли участь Людмила Коваль, начальник відділу муніципальних послуг та правових питань виконкому міської ради, Владислав Йощенко, депутат міської ради, та Віктор Бугайов, як постійний член Клубу громадського діалогу та представник громадськості. Учасники семінару, який проходив у м.Києві, ознайомилися з польською практикою залучення мешканців до прийняття рішень, провели діагностику та SWOT–аналіз своїх об’єднаних громад, а також здійснили перші кроки з опрацювання концепцій регламентів громад щодо консультацій з громадськістю.

З презентацією „Місцеве самоврядування в суспільній організації України“ перед учасниками семінару виступив Ігор Коліушко, Голова правління Центру політико-правових реформ. Своїм баченням викликів, що стоять сьогодні перед об’єднаними громадами поділився Вадим Прошко, експерт Програми Ради Європи  „Децентралізація і територіальна консолідація в Україні“.

У навчанні взяли участь польські експерти Проекту: Адам Гжегзолка, директор організаційного бюро муніципалітету м.Варшава, Пшемислав Мейор, начальник відділу суспільних комунікацій м.Бірунь, Магдалена Чорницька, керівник політичної програми Фонду „Школа лідерів“ (Варшава).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua