Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 квітня 2016 року 23:00

Вирішуємо проблеми шляхом співробітництва

З метою виконання протокольного доручення, даного на засіданні виконкому міської ради 23 березня в ході обговорення питання щодо експлуатації КП „Пирятинський міський водоканал“ мережі водопостачання в с. Прихідьки Дейманівської сільської ради,  заступник міського голови Варава М.В. та представники КП „Пирятинський міський водоканал“ взяли участь у засіданні сесії Дейманівської сільської ради 31 березня.  

Максим Варава проінформував депутатів сільської ради, що метою візиту є питання співробітництва територіальних громад: Пирятинської міської ради та Дейманівської сільської ради в частині спільного фінансування (утримання) інфраструктурного об’єкту КП „Пирятинський міський водоканал“ для  належного водопостачання с. Прихідьки, рішення про експлуатацію якого попередньо вже було прийнято сесією міської ради.

Сільській раді було запропоновано визнати доцільність внесеної ініціативи та рекомендовано передбачити кошти на утримання водогону, що пролягає в с. Прихідьки та потребує заміни. Місцеві депутати підтримали таку пропозицію і погодилися на виділення коштів для заміни частини водопроводу з послідуючим обговоренням договору про співробітництво.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua