Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2016 року 21:25

На черговій сесії міської ради

29 березня відбулося перше пленарне засідання восьмої сесії Пирятинської міської ради. Депутати затвердили низку міських цільових програм та внесли зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік. Зокрема, затверджено програми підтримки районної організації ветеранів та учасників антитерористичної операції, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, районного військового комісаріату на період часткової мобілізації у 2016 році, програми зайнятості населення, оздоровлення дітей у літній період, розвитку баскетболу, фізичної культури і спорту. Затверджено програми комунального підприємства „Каштан“ на утримання об’єктів комунальної влісності, служби благоустрою, організації рятування людей на водних об’єктах, розвитку комунального підприємства „Пирятинський міський водоканал“, відновлення мереж водопостачання. Дві програми – капітального ремонту та реконструкції житлового фонду м. Пирятин та фізичної і психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції – зняли з розгляду для доопрацювання.

Крім того, прийнято рішення щодо прийняття у комунальну власність міської об’єднаної територіальної громади із спільної власності територіальних громад району однієї із двох будівель територіального центру соціального обслуговування і співфінансування даної установи, надано згоду на прийняття двох сільських бібліотек – Олександрівської та Калиновомостівської. Встановлено грошову норму витрат на гаряче харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів, визначено пільгові категорії дітей, які будуть харчуватися за рахунок коштів міського бюджету.

Наступними рішеннями, у зв’язку із набуттям Пирятинською міською радою нових повноважень, затверджено порядок реєстрації місця проживання громадян  та Положення про відділ муніципальних послуг та правових питань виконкому міської ради у новій редакції.

Восьма сесія не завершила свою роботу. 31 березня відбудеться друге пленарне засідання, на якому прийматиметься рішення щодо прийняття із спільної власності громад району  у комунальну власність міської об’єднаної територіальної громади вищезгаданих бібліотек.

Третє пленарне засідання восьмої сесії планується провести 12 квітня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua