Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 березня 2020 року 17:18

Працювали постійні комісії міської ради

31 березня працювали постійні комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва, з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв'язку та сфери послуг. Депутати розглянули актуальні та важливі для громади питання.

Головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Роман Педяш ознайомив із змінами до Програми створення місцевого резерву для проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, якими передбачено придбання засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих розчинів для запобігання поширенню на території Пирятинської міської ОТГ коронавірусної інфекції. Ці заходи напрацьовані комісією з питань ТЕБ і НС спільно з медичними закладами, Пирятинським районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби, Пирятинським районним сектором ГУ ДСНС. Комісія рекомендувала винести це питання на затвердження сесії та передбачити на виконання заходів Програми кошти в сумі 600,0 тис.грн.

Також комісія підтримала передачу автомобіля RENAULT – DUSTER в безоплатне користування комунальному підприємству „Пирятинська центральна районна лікарня“ Пирятинської районної ради для мобільної бригади, яка виїжджатиме до пацієнтів з підозрою на COVID-19 для забору зразків на проведення лабораторних досліджень.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua