Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 березня 2020 року 17:23

Виділено 600,0 тис.грн для запобігання поширенню коронавірусної інфекції

31 березня відбулося перше пленарне засідання шістдесят восьмої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання.

З метою запобігання поширенню на території Пирятинської міської ОТГ коронавірусної інфекції рішенням сесії внесено зміни до Програми створення місцевого резерву для проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. На виконання заходів цієї Програми виділено кошти з бюджету міської ОТГ в сумі 600,0 тис. грн для придбання засобів індивідуального захисту (захисних комбінезонів, респіраторів, захисних окулярів, медичних масок та рукавичок) для служб, які будуть задіяні в боротьбі з COVID-19, дезінфікуючих розчинів для проведення обробки доріг та тротуарів на вулицях міста.

З метою створення та забезпечення транспортним засобом мобільної бригади, яка виїжджатиме до пацієнтів з підозрою на COVID-19 для забору зразків на проведення лабораторних досліджень, сесія вирішила передати автомобіль RENAULT – DUSTER в безоплатне користування комунальному підприємству „Пирятинська центральна районна лікарня“ Пирятинської районної ради на період виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби.

Прийнято 29 рішень із земельних питань, зокрема, затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, укладення договорів оренди тощо.

Затверджено учаснику бойових дій проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами населених пунктів в адміністративних межах Пирятинської міської ради для ведення особистого селянського господарства.

У роботі засідання взяли участь 19 депутатів. Вів засідання міський голова Олексій Рябоконь.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua