Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2020 року 23:41

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій міської ради

Проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради, на якому розглянуто ряд  питань та прийнято відповідні рішення.

Заслухано та взято до відома інформацію начальника РС ГУ ДСНС України у Полтавській області Юрія Клименка щодо виникнення пожеж в екосистемах на території Пирятинської міської ОТГ. Причинами виникнення пожеж у природних екосистемах є необережне поводження з вогнем дітей та дорослих, спалювання сміття поблизу житлових будинків і на території, прилеглій до лісових масивів, випалювання  лугів, пасовищ, ділянок з водно-болотною рослинністю. Протягом місяця вогнеборці ліквідували 25 пожеж,  як на території Пирятинської міської ОТГ так і району.

З метою створення та забезпечення транспортним засобом мобільної бригади, яка виїжджатиме до пацієнтів з підозрою на COVID-19 для забору зразків на проведення досліджень у лабораторії, обговорено пропозиції щодо передачі автомобіля RENAULT DUSTER, який придбаний Пирятинською міською радою та перебуває в користуванні КП „Пирятинського ЦПМСД“, у користування на період карантину КП „Пирятинська ЦРЛ“. Це значно зменшить мобільність людей, які мають симптоми гострого вірусного захворювання та потребують здачі відповідних аналізів.

Обговорено питання дотримання карантинних заходів на території громади. Незважаючи на заклики залишатися вдома та обмежити соціальні контакти, аби не сприяти поширенню корона вірусу, багато пирятинців на вихідних вирушили на о.Масальський відпочити з друзями, інші ж прогулятися вулицями міста.  

Деякі підприємці, здійснюють свою діяльність порушуючи  обмежувальні заходи. Міський голова Олексій Рябоконь зобов’язав відповідні служби посилити контроль за дотриманням заходів карантину.

Також розглянуто ряд звернень від суб'єктів господарювання Пирятинської ОТГ щодо можливості здійснення торгівлі під час карантину, кожному із заявників буде надано відповідь особисто.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua