Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2020 року 17:57

Піклуємося про тих, хто потребує допомоги

За дорученням міського голови Олексія Рябоконя фахівцями міської ради з соціальних питань було проведено роботу з головами квартальних комітетів та старостами сіл Калинів Міст та Олександрівка на предмет виявлення людей, яким потрібна допомога під час карантинних заходів. На сьогоднішній день головами квартальних комітетів та Калиновомостівським старостою надано інформацію про 73 таких людей, які потенційно потребують соціальної допомоги. Тож вирішено створити робочу групу, аби встановити тих осіб, які дійсно потребують додаткової турботи з боку влади. Планується залучення додаткових працівників терцентру для обслуговування людей похилого віку, особливо одиноких та осіб з обмеженими можливостями, які проживають на території Пирятинської міської ОТГ, в період карантину. Соціальні працівники будуть допомагати таким людям у придбанні продуктів харчування та побутових засобів.

Також на зустрічі було озвучено ряд проблем і потреб у соціальній сфері. В ході обговорення проблем Олексій Петрович дав доручення спеціалістам виконкому міської ради підготувати лист-звернення директорам шкіл громади щодо отримання інформації про ситуацію у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, на предмет насильства в сім’ї та належного батьківського виховання. Міський голова зауважив, що це питання потрібно посилено контролювати, адже у зв’язку з введенням надзвичайної ситуації в країні відносини у таких сім’ях можуть загострюватися.

Варто зазначити, що в Пирятинській міській раді функціонує „гаряча“ телефонна лінія за номером: 3-22-99. Зателефонувавши, ви можете повідомити про тих людей, які на сьогодні потребують допомоги, або отримати відповідь на запитання, які турбують жителів громади у сфері соціального захисту.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua