Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2020 року 17:32

Щотижнева нарада у режимі онлайн

    У зв’язку з обмежувальними заходами на період карантину, Пирятинська міська рада впроваджує нові форми роботи. Cьогодні, 30 березня, відбулася відеонарада міського голови Олексія Рябоконя з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.
    Обговорили заходи, що є нагальними в умовах карантину. Зокрема, йшлося про посилення дезінфекційних заходів з метою збереження життя і здоров’я людей. Відділу з земельних та екологічних питань виконкому міської ради дано доручення вивчити питання щодо залученення техніки сільськогосподарських виробників для дезінфекції вулиць населених пунктів, у разі виникнення такої потреби. Головному спеціалісту з питань цивільного захисту  Роману Педяшу доручено визначитися з місцями, які потребуватимуть такої обробки, та суб’єктами виконання цих робіт. Також вирішено неодноразово проводити вологе прибирання громадської вбиральні. 
   Розглянуто питання щодо дистанційного навчання в період карантину, впровадження такої форми роботи в дошкільних навчальних закладах Пирятинської міської ОТГ. 
   У зв’язку з запровадженням загальнодержавного карантину гостро стоїть питання соціального захисту найбільш вразливих категорій населення – громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, родичі яких проживають в інших населених пунктах. Для підвезення таким особам продуктів харчування та ліків соціальними робітниками буде залучатися  службовий автомобіль міської ради. 
   Також під час наради розглянуто актуальні питання щодо забезпечення життєдіяльності громади. Зокрема, це питання безпеки в місті та збереження комунального майна, проведення інвентаризації маршрутів вивезення твердих побутових відходів на території громади, вчасне реагування на звернення громадян щодо відсутності вуличного освітлення тощо. 
   Одним із актуальних та резонансних питань на сьогодні є питання пожеж в екосистемах. Зобов’язано відповідні служби вжити термінових заходів для виявлення злочинців, які здійснюють підпали, що негативно впливають на здоров’я людей та призводять до знищення природно-заповідного фонду. 
   Крім того, міський голова доручив спеціалістам розпочати інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням щодо заборони використання штучних квітів, виготовлених із синтетичних полімерів, на кладовищах Пирятинської міської ОТГ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua