Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 березня 2016 року 14:50

Комунальники відзначили своє професійне свято

18 березня у Центрі дитячої та юнацької творчості пройшли урочистості з нагоди Дня працівників житлового-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Зала була вщент заповнена представниками міських комунальних служб. Привітати їх з професійним святом прийшли заступник міського голови Варава Максим Володимирович, попередні заступники міських голів Безхлібий Микола Васильович та Плужник Василь Васильович, директори КП „Каштан“ Скочко Віталій Іванович та КП „Пирятинський міський водоканал“ Дубров Микола Якович.  Звертаючись до присутніх, зазначили, що професія комунальника дуже важлива для міста, адже вони усувають негаразди в мережах міської інфраструктури.

За високий професіоналізм, відданість справі, вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи галузі і з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення грамотами відзначені представники міських комунальних служб.

 Під час урочистого зібрання вокалісти та учасники хореографічного колективу "Стенет" Центру дитячої та юнацької творчості подарували всім присутнім номери художньої самодіяльності.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua